Безплатна доставка при поръчка над 80лв. Dismiss
Събития
Публикувана в

Български продукт AMMI отличен на световното изложение ANUGA 2021

ammi meat snack at anuga cologne 2021
Публикувана в

През октомври тази година се проведе световното изложение за хранително-вкусовата промишленост ANUGA в Кьолн от 09.10.  до 13.10.2021 г. За първи път водещата индустриална среща организира допълнително дигитален формат „ANUGA@home“ от 11.-13.10.2021 г., за да формира основата за добър бизнес и нови икономически перспективи.

Като част от програмата на изложението бе проведен и конкурс за иновативни продукти – ANUGA taste INNOVATION SHOW. Той е барометър за тенденции и източник на вдъхновение за световния хранителен бизнес. Най -важните иновации на ANUGA се представят пред участващите изложители, търговски представители, посетители и медии.

Тази година около 1300 компании от целия свят представиха своите най-нови разработки пред експертно жури от журналисти и пазарни изследователи, за да избират най – добрите продуктови иновации в хранителната индустрията.

Тази година AMMI участва в ANUGA TASTE INNOVATION SHOW, представяйки новата продуктова линия снаксове от месо – колагенови пуканки и месни протеинови барчета. Продуктите на бранда отговарят на най-съвременните световни тенденции в снакс индустрията, тъй като са произведени от натурални съставки, не изискват температурен режим на съхранение и са предназначени за хората в движение.

От гледна точка на хранителни стойности колагеновите пуканки и месни барчета  са изключително богати на натурален животински протеин, антиоксиданти и минерали. Подходящи са за хора, спазващи високопротеинови, нисковъглехидратни и КЕТО режими на хранене. Снаксовете от месо не съдържат глутен, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

След прецизно проучване на заявените за награда кандидатури, журито на ANUGA taste INNOVATION SHOW, оценявайки комплекс от показатели като суровина, вкусови качества, брандинг и приложение на продукта, отличи месното конско барче AMMI като ТОП иновативен продукт /TOP Innovation 2021/. Тази новина носи със себе си повод за радост и гордост не само на екипа на фирма УНИТЕМП като собственик на бранда AMMI, но и на българите за това, че български продукт е отличен на световно ниво.

НАГОРЕ
Arrow
ACCOUNT
ЛЮБИМИ
ЛЮБИМИ
Вход
Регистрация

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност."

Възстановете паролата

Забравихте паролата си? Моля, въведете потребителя или имейла си. Ще получите линк на имейла си за създаване на нова парола.

КОЛИЧКА 0