Български продукт AMMI отличен на световното изложение ANUGA 2021

ammi meat snack at anuga cologne 2021

През октомври тази година се проведе световното изложение за хранително-вкусовата промишленост ANUGA в Кьолн от 09.10.  до 13.10.2021 г. За първи път водещата индустриална среща организира допълнително дигитален формат „ANUGA@home“ от 11.-13.10.2021 г., за да формира основата за добър бизнес и нови икономически перспективи.

Като част от програмата на изложението бе проведен и конкурс за иновативни продукти – ANUGA taste INNOVATION SHOW. Той е барометър за тенденции и източник на вдъхновение за световния хранителен бизнес. Най -важните иновации на ANUGA се представят пред участващите изложители, търговски представители, посетители и медии.

Тази година около 1300 компании от целия свят представиха своите най-нови разработки пред експертно жури от журналисти и пазарни изследователи, за да избират най – добрите продуктови иновации в хранителната индустрията.

ammi meat snack at anuga winner Български продукт AMMI отличен на световното изложение ANUGA 2021

anuga taste innovation show Български продукт AMMI отличен на световното изложение ANUGA 2021

Тази година AMMI участва в ANUGA TASTE INNOVATION SHOW, представяйки новата продуктова линия снаксове от месо – колагенови пуканки и месни протеинови барчета. Продуктите на бранда отговарят на най-съвременните световни тенденции в снакс индустрията, тъй като са произведени от натурални съставки, не изискват температурен режим на съхранение и са предназначени за хората в движение.

От гледна точка на хранителни стойности колагеновите пуканки и месни барчета  са изключително богати на натурален животински протеин, антиоксиданти и минерали. Подходящи са за хора, спазващи високопротеинови, нисковъглехидратни и КЕТО режими на хранене. Снаксовете от месо не съдържат глутен, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

След прецизно проучване на заявените за награда кандидатури, журито на ANUGA taste INNOVATION SHOW, оценявайки комплекс от показатели като суровина, вкусови качества, брандинг и приложение на продукта, отличи месното конско барче AMMI като ТОП иновативен продукт /TOP Innovation 2021/. Тази новина носи със себе си повод за радост и гордост не само на екипа на фирма УНИТЕМП като собственик на бранда AMMI, но и на българите за това, че български продукт е отличен на световно ниво.

anuga 2021 top product innovations Български продукт AMMI отличен на световното изложение ANUGA 2021ammi at anuga Български продукт AMMI отличен на световното изложение ANUGA 2021

Още публикации