Безплатна доставка при поръчка над 80лв. Dismiss

Колагенови пуканки AMMI - 50 гр.

Произвеждаме Колагенови пуканки AMMI от висококачествени натурални суровини с пълен контрол на производствения процес. Предлагаме четири различни вкусови комбинации – барбекю, чили паприка, сол и пипер, билки със сметана. Съдържанието на протеин под формата на колаген достига до 52%. AMMI Колагенови пуканки не съдържат глутен, захар, изкуствени оцветители и овкусители и са с ниско или никакво съдържание на въглехидрати.

Снаксове от месо AMMI са подходящи за хора, спазващи високопротеинов, нисковъглехидратен, безглутенов и КЕТО режим на хранене. Продуктите AMMI са натурален източник на енергия и са подходящи за консумация навсякъде и по всяко време.

НАГОРЕ
Arrow
ACCOUNT
ЛЮБИМИ
ЛЮБИМИ
Вход
Регистрация

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност."

Възстановете паролата

Забравихте паролата си? Моля, въведете потребителя или имейла си. Ще получите линк на имейла си за създаване на нова парола.

КОЛИЧКА 0