AMMI ви благодари за интереса и пожелава приятно пазаруване!

ammi meat snacks

1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

1.1. След като на сайта SNACKAMMI.COM постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронния му адрес за успешно приетата поръчка.

1.2.  След направена поръчка от страна на Потребителя наш служител потвърждава направената поръчка по телефона подаден от Потребителя. Доставки се извършват само за потвърдени поръчки.

1.3. Времето за доставка е 3-5 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката, според националния график за доставки на куриерската фирма. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. ДОСТАВКИ СЕ ИЗВЪРШВАТ

САМО В РАМКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!

1.4. Поръчаните стоки се доставят на точно посочен от Потребителя адрес (независимо жилищен или служебен), в подходяща за целта опаковка, или до посочен адрес на офис на националните куриери Speedy или Econt.

1.5. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в определения срок, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка. Потребителят може да изяви желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, когато не е открит на посочения за доставка адрес, като поема всички допълнителни разходи по доставката.

1.6. Всички направени поръчки се доставят по начините и с куриери описани по-долу. Повече информация за работното време на куриерските фирми може да намерите на техните Интернет страници.

Speedy (speedy.bg)
Поръчка до 80 лв. – съгласно тарифа на куриера. Цената на услугата се калкулира автоматично преди завършване на поръчката от страна на Потребителя.
Поръчка над 80 лв. – безплатна доставка.

Econt (econt.com)
Поръчка до 80 лв. – съгласно тарифа на куриера. Цената на услугата се калкулира автоматично преди завършване на поръчката от страна на Потребителя.
Поръчка над 80 лв. – безплатна доставка.

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0887 63 77 88 от понеделник до петък от 8:30 до 17:00 часа.

2. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ И ПЛАЩАНЕ

    2.1. За всяка поръчана стока Потребителят заплаща цената, която е обявена в електронния магазин на AMMI към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.

    2.2. Всички цени са в български лева (BGN) и с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка.

    2.3. Заплащането на поръчаната продукти от електронния магазин на AMMI може да се извърши по два отделни начина, като независимо от избора, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

        2.3.1. С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката;

        2.3.2. С кредитна или дебитна карта;

    2.4. Потребителят се задължава да заплати пощенските, куриерските или транспортните разходи, свързани с доставката на стоката, невключени в продажната и цена.

3. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 3 дни след като тя бъде направена. За да откажете поръчка, пишете на имейл [email protected] или се обадете на телефон 0887 63 77 88. Поръчката ви ще бъде приета като отказана след потвърждение от наш служител.

Не се колебайте да се свържете с нас при нужда от повече информация или възникнали допълнителни върпоси! Екипът на AMMI е на ваше разположение!