Безплатна доставка при поръчка над 80лв. Dismiss

Месни протеинови барчета AMMI

Произвеждаме месни барчета AMMI от висококачествено конско, говеждо и свинско месо с пълен контрол на производствения процес. В състава им добавяме също натурални подправки и сушени плодове, богати на антиоксиданти, витамини и минерали. По този начин, освен, че подсилваме полезните свойства на продукта, постигаме и страхотен вкус. Месните барчета AMMI са изключително богати на естествен животински протеин. Те не съдържат глутен и имат много ниско съдържание на въглехидрати и захар.
Снаксове от месо AMMI са подходящи за хора, спазващи високопротеинов, нисковъглехидратен, безглутенов и КЕТО режим на хранене. Продуктите AMMI са натурален източник на енергия и са подходящи за консумация навсякъде и по всяко време.

НАГОРЕ
Arrow
ACCOUNT
ЛЮБИМИ
ЛЮБИМИ
Вход
Регистрация

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност."

Възстановете паролата

Забравихте паролата си? Моля, въведете потребителя или имейла си. Ще получите линк на имейла си за създаване на нова парола.

КОЛИЧКА 0