AMMI - на път

За AMMI

Иновативни високопротеинови снаксове от месо AMMI

Разбирайки стремежа на днешните потребители към по-добър начин на живот, осъзнато и здравословно хранене, УНИТЕМП® разработи иновативна серия месни снаксове AMMI.

Снаксовете от месо AMMI са произведени от висококачествени натурални съставки, богати на антиоксиданти, витамини и минерали, които не само подобряват полезните качества на продуктите, но и придават уникален вкус. Снаксовете от месо са естествен източник на протеин, не съдържат глутен, изкуствени овкусители, оцветители и консерванти.

dsc07251 scaled e1662033521526 За нас

Ползите за теб

Макронутриентът протеин е гpaдивният eлeмeнт нa вcичĸи мycĸyлни тъĸaни, ĸлeтĸи и opгaни. Бeлтъĸът yчacтвa в oбpaзyвaнeтo нa eнзими, пoвeчeтo xopмoни, xeмoглoбинa и мнoгo дpyги, изпълнявaщи вaжнa poля в opгaнизмa вeщecтвa. Πpoтeинитe cъщo дo гoлямa cтeпeн зaщитaвaт opгaнизмa oт инфeĸции и cпocoбcтвaт зa ycвoявaнeтo нa вaжнитe зa нeгo витaмини и минepaли. Te нe ce генерират caмocтoятeлнo oт тялoтo и зaтoвa e нeoбxoдим външният им пpиeм чpeз xpaнaтa.

Протеините ни доставят енергия, участват в изграждането на мускулната маса, подобряват дейността на мозъка, засилват метаболизма и помагат в борбата с излишните килограми.

Снаксове от месо AMMI са подходящи за хора, спазващи високопротеинов, нисковъглехидратен, безглутенов и КЕТО режим на хранене. Продуктите AMMI са натурален източник на енергия и са подходящи за консумация навсякъде и по всяко време, дори и от деца.

В дижение със снаксове AMMI

Храненето в движение може да бъде полезно за нас, когато е съставено от натурални продукти, съдържащи пълноценни хранителни вещества. С високото си съдържание на протеин снаксовете от месо AMMI са идеално междинно хранене.

Когато си в движение, добавяй снаксове от месо AMMI към своя багаж. С висококачествените си и здрави опаковки продуктите AMMI са добре защитени и подходящи за съхранение при почти всякакви атмосферни условия, отварят се лесно и няма да те забавят по твоя път към любимото място.

AMMI - В движение с AMMI

AMMI близо до теб

Огледай се! Снаксове от месо AMMI са близо до теб – в супермаркета, в оналйн магазините, в бензиностанцията, в малкото квартално магазинче, във фитнес залата. Винаги, когато имаш нужда от хапване в движение, което ще засити глада ти, ще ти даде енергия и необходимата доза протеин, и със сигурност ще те зарадва с неповторимия си вкус, вземи AMMI!