AMMI в две световни класации за иновация на ANUGA и SIAL 2022

AMMI ANUGA

AMMI в две световни класации за иновация на ANUGA и SIAL

AMMI е бранд, уникален по рода си в България, предлагащ иновативни снаксове от месо в различни комбинации и вкусове. Месните барчета AMMI и Колагенови пуканки AMMI са алтернатива на всички високовъглехидратни снаксове на пазара. Снаксовете от месо са 100% натурални, без добавени консерванти, оцветители, овкусители и глутен. Тези характеристики на продуктите ни дават увереност да заявим бранда на световните изложения в хранителната инудстрия ANUGA и SIAL, борейки се за отличие на иновацията.

Изложенията от този ранг събирят хиляди изложители и посетители от цял свят. Събитията ANUGA и SIAL са пресечената точка между производители и търговци.

ANUGA Taste Innovation Show 2021

anuga 2021 button taste innovation show gb 1 AMMI в две световни класации за иновация на ANUGA и SIAL 2022

 

 

В рамките на една година брандът AMMI заяви уверено продуктите, визията и мисията си на световните изложения ANUGA и ISM в Кьолн. Месното барче от конско месо AMMI със сушен домат спечели награда за иновативен продукт на ANUGA Taste Innovation Show 2021 сред 1300 други продукти от цял свят.

Изложението ANUGA събра над 70 000 посетители от 169 държави и повече от 4 600 изложители от 98 страни. Като част от програмата на изложението бе проведен и конкурсът за иновативни продукти – ANUGA Taste Innovation Show 2021. Той е барометър за тенденции и източник на вдъхновение за световния хранителен бизнес. Най -важните иновации на ANUGA се представят пред участващите изложители, търговски представители, посетители и медии. Изборът на най – добрите продуктови иновации в хранителната индустрията прави експертно жури от журналисти и пазарни изследователи.

SIAL Innovation Paris 2022

1337 selection paris AMMI в две световни класации за иновация на ANUGA и SIAL 2022

 

 

Още един връх, който AMMI покорява, е световното изложение в хранителната индустрия SIAL Paris 2022, където продуктите Месни барчета и Колагенови пуканки са класирани за иновация на SIAL Innovation 2022. Събитието е дългоочаквано за всички изложители, а журито се състои от независими експерти в хранителната индустрия.

SIAL ще се проведе през октомври 2022, когато класираните продукти, сред които и месни барчета и колагенови пуканки, ще бъдат внимателно изследвани за специфичните им и иновативни качества, от технологията и предимствата за потребитя, до опаковката им. На изложението ще присъстват  +7200 изложители от над 119 държави. Всички те ще бъдат разпределени в 21 зали, където ще бъдат разгледани най-новите иновации в хранителната индуструя, тенденции и алтернативни и органични продукти.

Високите оценки на журитата от световните изложения ANUGA и SIAL, позитивните реакции на всички посетители на изложенията и потребителите, които опитват и купуват месните снаксовете, са основен двигател и мотивация на креативния екип, който стои зад бранда. Целта винаги е била и продължава да бъде постигането на вкусни, здравословни снаксове с натурални съставки и контрол на целия производствен процес.

Иновациите се постигат със смелост и желание за по-добро бъдеще, изобретателност и отборен дух. Затова екипът ни е изключително вдъхновен да продължава да развива бранда в нови смели посоки.

Можете да проследите представянето на AMMI на SIAL Paris 2022 в социалните мрежи или тук на сайта ни.

 

Още публикации