AMMI с поредна класация за иновация на SIAL PARIS 2022

ammi innovation award sial 2022

В корена на философията на бранда AMMI е непрестанното развитие, стремеж към иновация и технологичен напредък в производствения процес, с основна цел предоставяне на натурални снакс продукти към потребителите. Този неуморен процес излиза извън рамките на производствената база и търси светлините на прожекторите на световните сцени на събития като ISM, ANUGA и SIAL. Всички те са световно известни изложения в хранителната индустрия, организират се от години и събират на едно място производители от цял свят, които ежегодно представят своите нови постижения.

През изминалата година, октомври 2021, снаксовете от месо AMMI спечелиха своето място сред избрани продукти, отличени в ANUGA taste INNOVATION SHOW. След прецизно проучване на заявените за награда кандидатури, журито на ANUGA taste INNOVATION SHOW, оцениха комплекс от показатели като суровина, вкусови качества, брандинг и приложение на продукта. Оценката на месното конско барче AMMI го отличи като ТОП иновативен продукт /TOP Innovation Show/ за 2021-ва година.

SIAL Innovation 2022

Изглежда, че октомври е пътеводен за бранда и пред 2022 година на изложението SIAL Inspire Food Business, снаксовете от месо AMMI отново бяха отличени в SIAL Innovation 2022.

SIAL е свотовно изложение в хранителната индустрия, провеждано в Париж, и през 2022 година събра +7200 изложители от над 119 държави. Разпределени в 21 зали, производителите от цял свят представиха най-новите иновации в хранителната индуструя, тенденции и алтернативни и органични продукти.

Програмата на изложението включва освен дегустации, демострации и взаимодействие между бизнес и търговци, но и състезание, в което всеки изложител има правото да кандидатства. Екипът не се поколеба да позиционира снаксовете от месо сред останалите в надпреварата.

В класацията SIAL Innovation 2022 експертно независимо жури разглежда всички предложени продукти, като оценя специфичните им и иновативни качества, от технологията и предимствата за потребителя, до опаковката им. Уверени в изчистения състав, перфектна опаковка и функционално приложение на продукта, снаксовете AMMI са призната иновация без аналог в света с поредна спечелена награда.

Снаксовете AMMI без аналог на световния пазар

Когато екип професионалисти и експерти работят неуморно в създаването на идеалния снакс от месо за консумация в движение, увереността е подправена, а успехът гарантиран. Затова бранда няма за цел да бъде скромен и гордо заявява, че на поредно световно изложение не се откриват аналогични продукти на снаксовете от месо AMMI.

Това, което отличава продуктите от всички останали високо-протеинови снаксове и колагенови пуканки на световния пазар е:

 • Високата концентрация на натурален протеин във всяка опаковка снакс
 • Ниското съдържание на въглехидрати
 • Ниското съдържание на захари
 • Ниското съдържание на сол
 • Без съдържание на глутен
 • Неповторим вкус без добавени изкуствени овкусители
 • Без добавени усилватели на вкуса, откривани в подобни снаксове за бърза консумация
 • Без нужда от съхранение с температурен режим, постигнато без добавяне на консерванти в продукта, а с кислороден абсорбер в опаковката.
 • До 93% съдържание на протеин в Колагенови пуканки AMMI AIR POPPED
 • До 46% съдържание на протеин в Месно барче AMMI със свинско месо и червени боровинки
 • 100% натурален състав
 • Произведени с пълен контрол на производствения процес

Всичко изброено е постижение оценено от световните лидери в журито на SIAL Paris, ANUGA и ISM Cologne. Екипът на AMMI е повече от вдъхновен да продължава да търси начини за производство на продукти отвъд познатите до сега технологии.

Защо AMMI?

В отговор на нуждите на потребителите с динамичен начин на живот, стремеж към здравословен хранителен режим и нужда от консумацията на натурални продукти, AMMI има готовността да отговори с широка гама вкусни снаксове:

Всички те са създадени да служат на всеки един, който има нужда от допълнителна доза енергия в движение, навсякъде и по всяко време. Снакс, който хапваш без угризения. Снакс, който може да бъде верен другар на път, в офиса, в спортната зала, в планината, сред синия морски хоризонт и навсякъде, където чувстваш глад, но динамиката взима от времето ти за основно хранене. Snack`n move!

Още публикации