Snackammi logo
Събития
Публикувана в

Купа “Радо Янков” събира младите сноуборд таланти

AMMI - Купа Радо Янков 2022
Публикувана в

Зимните спортове са вълнуващо преживяване както за състезателите, така и за публиката. Те демонстрират дисциплина, увереност и умения, които състезателите развиват с всеки изминал сезон.

Тази година в състезанието купа „Радо Янков” 2022 по сноуборд взеха участие 71 млади състезатели. Традиционната надпревара се организира от най-добрият български сноубордист Радослав Янков.

AMMI - Купа Радо Янков 2022 2AMMI - Купа Радо Янков 2022AMMI - Купа Радо Янков 2022

Състезанието се състоя на писта „Стената“ в Пампорово, а състезателите мериха сили в дисциплина слалом. Техният пример в спорта неотлъчно следеше пистата и връчи лично наградите на победителите в надпреварата. На снимките, предоставени от Българската федерация по ски, виждаме радостните емоции от деня.

Екипът на AMMI е изключително щастлив и благодарен да даде подкрепата си за следващите поколения победители! Радостни сме, че имаме доверието на млади и опитни състезатели, предлагайки им натурална доза протеин.

Снаксовете от месо AMMI са подходящи както за динамичния процес по подготовката им, така и за междинно леко хранене в деня на състезанието.

Пожелаваме на Радо Янков високи кариерни върхове и несломим дух! А на всички вдъхновени от неговите успехи млади състезатели – увереност да продължават напред към мечтите си!

AMMI - Купа Радо Янков 2022

НАГОРЕ

Вход

Възстановете паролата

Забравихте паролата си? Моля, въведете потребителя или имейла си. Ще получите линк на имейла си за създаване на нова парола.

Количка 0