Безплатна доставка при поръчка над 80лв. Dismiss
Събития
Публикувана в

Купа „Радо Янков“ 2022 събира младите сноуборд таланти

AMMI - Купа Радо Янков 2022
Публикувана в

Зимните спортове са вълнуващо преживяване както за състезателите, така и за публиката. Те демонстрират дисциплина, увереност и умения, които състезателите развиват с всеки изминал сезон.

Тази година в състезанието купа „Радо Янков” 2022 по сноуборд взеха участие 71 млади състезатели. Традиционната надпревара се организира от най-добрият български сноубордист Радослав Янков.

AMMI - Купа Радо Янков 2022 2AMMI - Купа Радо Янков 2022AMMI - Купа Радо Янков 2022

Състезанието се състоя на писта „Стената“ в Пампорово, а състезателите мериха сили в дисциплина слалом. Техният пример в спорта неотлъчно следеше пистата и връчи лично наградите на победителите в надпреварата. На снимките, предоставени от Българската федерация по ски, виждаме радостните емоции от деня.

Екипът на AMMI е изключително щастлив и благодарен да даде подкрепата си за следващите поколения победители! Радостни сме, че имаме доверието на млади и опитни състезатели, предлагайки им натурална доза протеин.

Снаксовете от месо AMMI са подходящи както за динамичния процес по подготовката им, така и за междинно леко хранене в деня на състезанието.

Пожелаваме на Радо Янков високи кариерни върхове и несломим дух! А на всички вдъхновени от неговите успехи млади състезатели – увереност да продължават напред към мечтите си!

AMMI - Купа Радо Янков 2022

НАГОРЕ
Arrow
ACCOUNT
ЛЮБИМИ
ЛЮБИМИ
Вход
Регистрация

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност."

Възстановете паролата

Забравихте паролата си? Моля, въведете потребителя или имейла си. Ще получите линк на имейла си за създаване на нова парола.

КОЛИЧКА 0